Latest Past Evenemang

Från Västra till Östra kajen

Lämna hemmets väggar för en vandring med frisk luft i Grundsund. Möt Lars, Karl, Julius och Carl-Gustaf som har sina rötter i fiskesamhället Grundsund som till slut fick en ordentlig hamn och kanal. Start vid Laurinplatsen på Västra kajen. Kostnad 0 kr För information och bokning skaftoguiden@outlook.com eller 070-3846589 till Regina Cederfeldt. Röstförstärkare och handsprit … Fortsätt läsa "Från Västra till Östra kajen"

Gratis

Vandra på Skaftö med Skaftöguiden

Lämna hemmets väggar för en vandring med frisk luft på Skaftö och några guidestopp här och där. Större delen av sträckan är lätt att gå, men vissa avsnitt/passager kan vara ansträngande. Bra skor och kläder efter väder rekommenderas. Promenaden tar ett par timmar. Start och avslut på hamnplanen i Stockevik För information och bokning: skaftoguiden@outlook.com … Fortsätt läsa "Vandra på Skaftö med Skaftöguiden"

Gratis

Med kvinnor genom Fiskebäckskil

Lämna hemmets väggar för en vandring med frisk luft i Fiskebäckskil. Under guideturen får du möta starka kvinnor (Margareta, Regina, Emelie och Elin) från olika epoker och olika ställningar i samhället, men med koppling till Fiskebäckskil. Guidningen ingår i Studieförbundet Vuxenskolan Väst satsning "Äldre tillsammans". Start vid kyrkan i Fiskebäckskil. Kostnad 0 kr. För information … Fortsätt läsa "Med kvinnor genom Fiskebäckskil"

Gratis